Automation

Automation ændrer sig med stigende hastighed.

Hver dag kommer der nye muligheder i form af ny innovativ teknologi som f.eks. AI – kunstig intelligens eller scannere der ser i 3D. Derved kommer vi tættere på at kunne erstatte mennesket i processer hvor arbejdsmiljøet er monotont eller opslidende og dermed lettere, tidsbesparende og mere værdiskabende håndteringsmåder.

Se også:

IGV'er

2L-Automation introducerer det nye koncept ”IGV – Intelligent Guided Vehicle  i Danmark som afløser for ”AGV – Automated Guided Vehicle”.

Den helt store forskel ligger i intelligens indbygget i maskinen. On board intelligens er mulig med AI – hvor det er muligt at skabe et meget mere fleksibelt set-up hvor maskinen lærer at navigere i miljøet ved en dynamisk scanning ved kameraer eller scannere.

Således forholder maskine sig til forhindringer, ændringer i layout samt de mennesker og maskiner der arbejder og befinder sig i området.

Dette korrigeres uden indgriben – men sker automatisk.

Plukkeløsninger

2L-Automation leverer delvise eller hele automatiserede plukkeløsninger

Automatisering af plukkeprocesser giver op til 60 % i besparelser ved håndteringer og plukkefunktion.

Ved automatiseret transport kan plukker og andre fokusere på værditilførsel igennem højere produktivitet. Denne foregår både inden, under og efter plukket.

Plukkeordre overstås på en gang papirløst – med forskellige former for plukke hardware – som f.eks. Pick by voice – pick by light eller med diverse typer scannere.

Software

Med automatiserede løsninger følger også software.

Software pakker understøtter funktionerne i forbindelse med styring af hardware, plukkefunktionen eller simple funktioner.

Dette kan være med integration eller som et stand-alone system

Samtidig har vi også KPI sæt – til analyse og fremadrettet service.

Vi har gået til logistik

i ret lang tid

Om os

Vi tilbyder dig vores akkumulerede erfaringer fra både store og komplekse projekter med udfordringer i mange lag,  til de små logistikprojekter, hvor udfordringen er mindre, men gevinsten ofte er til at få øje på.

Se mere om os her