4. maj 2020

2L-Automation fokuserer på Industry 4.0

Med innovative og banebrydende nye produkter samt et stort netværk indenfor automatisering vil vi skabe løsninger der giver værdi og er koblet på den digitalisering mod Smart Factory der er fremtiden for produktion og logistik.


2L-Automation er en virksomhed med rødder i logistik og automatisering.

Vi ser en udvikling der accelerer i digitalisering – og en tiltagende robotindustri – som skal være drivmiddel til at beholde arbejdspladser i Danmark og Skandinavien.  Samtidig udvikles der systemer med øget fleksibilitet og mere simple brugerflader.

Dette passer fantastisk til vores værdisæt omkring ”WORK SMARTER – NOT HARDER”

Vi har lavet aftaler med vores leverandører - AGILOX og LOWPAD  - om at rådgive, sælge og implementere maskinløsninger i Danmark, Sverige og Norge. Disse maskintyper passer perfekt ind i vores koncepter til intern transport i forbindelse med produktion og plukkekoncepter.

Samtidig kan vi med vores store netværk indenfor logistik og automatisering skabe komplette løsninger fra bunden.

Dvs. at vores kunder får et overblik over den tekniske del af løsningen, prisen og projektdelen igennem èn leverandør.

SUSTAINABILITY er vigtigt!

Digitaliseringen betyder for os at vi kan skabe en virksomhed med mindre administration, digitale kommunikationsplatforme og dermed meget større fokus på vores kunder. Med mindre transport og tæt på 0 papir.

Swarm Intelligens

Flere nyheder

 

Posted on

2L-Automation fokuserer på Industry 4.0

Med innovative og banebrydende nye produkter samt et stort netværk indenfor automatisering vil vi skabe løsninger der giver værdi og er koblet på den digitalisering mod Smart Factory der er fremtiden for produktion og logistik. 2L-Automation er en virksomhed med rødder i logistik og automatisering. Vi ser en udvikling der accelerer i digitalisering – og

Posted on

AGILOX OC - TEASER

AGILOX annoncerer det næste revolutionerende køretøj til autonom intralogistisk godstransport:  AGILOX OC – den første af sin art.